Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

“Αδελφοί Έλληνες, ξεσηκωθείτε! Οι Αγρότες έκαμαν την Αρχή”

Φωτογραφία του Αναστάσιος Θεοδωρίδης.

ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΛΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ! “ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΚΑΜΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! – ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ! ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ. ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΥΚ ΕΧΩ! ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ.”

Σε γενικό ξεσηκωμό καλεί ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος – “Αδελφοί Έλληνες, ξεσηκωθείτε! Οι Αγρότες έκαμαν την Αρχή”

Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος με αφορμή ένα κείμενο που του εστάλη σχολιάζει την τρόικα και τους δανειστές, το μεταναστευτικό, τους Ευρωπαίους και ντόπιους πολιτικούς και εν κατακλείδι καλεί σε ειρηνικό ξεσηκωμό.

Ειδικότερα γράφει:

ΦΡΙΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΕΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!
ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ,
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Κάποιοι έχουν αποφασίσει να μας σβύσουν από το χάρτη. Θα τους το επιτρέψουμε άραγε;
Βιώνουμε ήδη την οικονομική μας αιχμαλωσία! Οι δανειστές μας προσπαθούν να μας κρεμάσουν! Έχουν φέρει τη θηλειά στο λαιμό μας! Σε κάθε Ελληνική Τράπεζα υπάρχει ήδη ένας επιτηρητής της Τρόϊκα. Εάν αυτός δεν συμφωνήσει, τότε καμμιά Απόφαση του Δ.Σ. της Τράπεζας δεν περνάει! Το «κουαρτέτο» πάει καί έρχεται. Αυτοί παίζουν τά όργανα κι εμείς, δηλ. η Κυβέρνηση, χωρεύει στο ρυθμό που αυτοί θέλουν.
Αν αληθεύουν όσα γράφει το παρακάτω σημείωμα ισχυρίζεται, τότε με βήμα γοργό θα περάσουμε από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Αν αληθεύουν αυτά, τότε, αγαπητοί μου αδελφοί, πρέπει να ξεσηκωθούμε! Η πανελλαδική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016 είθε να είναι η αρχή για ένα γενικό ξεσηκωμό, για ένα λυτρωτικό ξεσηκωμό! Οι εγκληματίες της Δύσεως, (λέγε με Ευρωπαϊκη Ένωση, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Λέσχη Μπίλτεμπεργκ, Γερμανική καταπίεση, Εβραϊκό Λόμπυ, Διεθνή Σιωνισμό, Τρόϊκα, Κουατρέτο, κλπ.) είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να καταστρέψουν την Ελλάδα! Ενδιαφέρονται δήθεν για τους μετανάστες! Το ενδιαφέρον τους όμως περιορίζεται στο πώς όλοι οι μετανάστες, δηλ. κάποια εκατομμύρια μεταναστών, θα έγκατασταθούν μονίμως στην Ελλάδα και στο πως θα εδραιωθούν στη Χώρα μας!
Ζήτω η υποκρισία των Μεγάλων της Ευρώπης! Είναι οι εν δυνάμει Δολοφόνοι της Ελλάδος! Συνεργοί τους οι Πολιτικοί Ηγέτες της Χώρας μας, δυστυχώς δε οι Πολιτικοί όλων των χρωμάτων και όλων των σχημάτων των καιρών μας!
Έλληνες, ξυπνείστε απο τον λήθαργο! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αντισταθήτε, ειρηνικά καί νόμιμα, στη διάλυση της Ελλάδος! Κλείστε τις τηλεοράσεις! Εξυπηρετούν τα ξένα συμφέροντα! Σε λίγο οι νεώτερες γενηές θά ομιλούν για τρες γενοκτονίες: Μετά τήν Γενοκτονία των Ποντίων, μετά «τόν Συνωστισμό της Σμύρνης», μετά τήν Γενοκτονία των Εβραίων, έρχεται και η Γενοκτονία των Ελλήνων! Κιβωτός σωτηρίας θά είναι καί πάλι η Μητέρα Εκκλησία. Ελάτε στο Χριστό! Εμπιστευθείτε την Εκκλησία! Ξ Υ Π Ν Ε Ι Σ Τ Ε, αδέλφια μου!
Αδελφοί Έλληνες, ξεσηκωθείτε! Ξεσηκωθείτε ειρηνικά καί νόμιμα! Οι Αγρότες έκαμαν την Αρχή. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα τους! Καλύτερα φτωχοί καί ελεύθεροι, παρά καλοπερασάκηδες και σκλάβοι!
Ας μή το ξεχνάμε: «Καλύτερα μιάς ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά καί φυλακή»!
«Εγώ είπα καί ελάλησα. Αμαρτίαν ουκ έχω!» Το κρίμα τώρα θα είναι επάνω σας.

Αίγιον, 08 Φεβρουαρίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου